Густіше за кров

Густіше за кров

0 відгуків

Видавництво:

Товар тимчасово відсутній
Додаткова інформація
Код виробника: 012180
ISBN: 9786175480663
Вага: 0.41
Розміри, мм: 135х205
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2022
Мова видання: Українська
Жанр: Детектив, Трилер
Обкладинка: Тверда
Переклад: Марія Пухлій

У власній квартирі знайдено мертвою молоду жінку, доньку пастора, яку перед смертю знекровили. Убивця, який живиться кров'ю своєї жертви? Це не перший збочинець у практиці психолога-криміналіста ФБР Зої Бентлі й спеціального агента Татума Ґрея. Але навіть таким досвідченим фахівцям важко уявити потвору у людській подобі, яка здатна скоїти такий жахливий злочин. Висновки судового експерта свідчать про те, що злочинців двоє. Одним із них є Род Ґловер – серійний убивця, який переслідує Зої з дитинства. Цього разу він знайшов такого самого схибленого партнера, і їхні спільні вбивства стають дедалі моторошнішими. Зої намагається зупинити низку кривавих злочинів, але відчуває, що за задумом Ґловера, кульмінацією має стати її смерть.

Читати повністю
Майк Омер
Майк Омер

(20.06.1979) Майк Омер  — автор кримінальних романів, трилерів, жахів і фентезі.  Він народився в Єрусалимі. Обоє його батьків — психологи . У Майка четверо братів і сестер, один з його братів — художник Ноам Омер.

Його книги були перекладені більш ніж на 14 мов і розійшлися накладами понад мільйон примірників. Книги Омера були в числі бестселерів New York Times та The Washington Post.

Зараз Майк Омер проживає в Ірландії.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Публікації на тему
Маніяки. ТОП-5
17.01.2024
Що читати
Маніяки. ТОП-5
З цим товаром купують
Змія і голуб Шелбі Мег'юрін
Паперова
450,00 грн
Додати у кошик