Дейзі Джонс і The Six

Видавництво:

Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: 012737
ISBN: 9786175231067
Вага: 0.5
Розміри, мм: 140х210
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2024
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза
Обкладинка: Тверда

Гурт «Дейзі Джонс і The Six» перебуває на піку слави. Їхні платівки розлітаються, як гарячі пиріжки. Квитки на їхні стадіонні концерти розгрібають за лічені години. Їхнє звучання диктує початок нової музичної епохи. Аж раптом 12 липня 1979 року гурт розпадається. Ніхто не знав чому. Донині. Вони були коханцями, друзями, родичами, суперниками. Вони й самі не вірили своєму щастю, аж доки воно не скінчилося. Вони розкажуть, як усе починалося й чим усе закінчилося. От тільки кожен запам’ятав правду по-своєму. Одне The Six знають напевне: коли Дейзі Джонс босоніж вийшла до них на сцену під час виступу у «Віскі», доля гурту змінилася назавжди. Писати музику — це не тільки про ноти й октави. Іноді дуже важко відрізнити, де закінчується звук і починаються почуття.

Читати повністю
Тейлор Дженкінс Рід
Тейлор Дженкінс Рід

(20.12.1983) Тейлор Дженкінс Рід — американська письменниця, найбільш відома своїми романами «Сім чоловіків Евелін Г'юґо», «Дейзі Джонс і The Six», «Одна справжня любов», «Світанок Малібу» та «Керрі Сото знов у грі».

Рід закінчила Emerson College в Бостоні та отримала ступінь магістра з медіадосліджень. Свою кар'єру вона почала в кіноіндустрії.

Після закінчення коледжу вона переїхала в Лос-Анджелес і працювала асистенткою кастингу. Рід також працювала в середній школі, перш ніж вона підписала перший контракт на книгу. У 24 роки вона підписала контракт зі своїм першим літературним агентом.

Читати повністю
reviews_image
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Інші книги автора
Спіннер