Акція
Без імені

Серія:

Видавництво:

До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ677066У
ISBN: 978-617-09-6074-0
Вага: 0.435
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Драма
Обкладинка: Тверда
Переклад: Аріна Кулінська

Людина всьому хоче знати причину, докопатися до суті, пояснити незбагненне.

Тім і Джейн теж хотіли зрозуміти, що відбувається з Тімом, яка хвороба змушує його ходити. Кидати справи, обривати думку на півслові, йти через сніг чи палюче сонце, аж доки не виб’ється з сил. І тоді тільки сподіватися, що він засне в безпечному місці і потім зможе повернутися додому. Хвороба відступає і повертається, лікарі розводять руками, а Тім і Джейн уривають щасливі години, дні, місяці ремісії.

Джошуа Ферріс не дає готових відповідей, але спонукає читача до роздумів — хто ми в цьому світі, що нами рухає і куди ми зрештою йдемо?

Читати повністю
Джошуа Ферріс
Джошуа Ферріс
(08.11.1974) Джошуа Ферріс американський письменник, популярність якому приніс його дебютний роман "І не залишилося нікого". Закінчив Каліфорнійський університет в Ірвайні та Айовського університет.Вивчав англійську мову і філософію. Після цього переїхав до Чикаго і кілька років працював в рекламному агентстві. Перше його оповідання "Місіс Блю" з'явилося в газеті в 1999 році. У 2010 році був виданий другий роман Ферріса "Без імені". Зараз Джошуа Ферріс живе в Брукліні з дружиною Елайзою Кеннеді.
Читати повністю
Без імені
Без імені
Без імені
Без імені
Без імені
Без імені
Без імені
Без імені
User Ганна
21.06.2023
Ідея книги виявилася напрочуд цікавою, автор чудово показує переживання та почуття людини, яка не розуміє, що з нею коїться. Переклад книги хороший, читається легко та швидко. Піднімається багато соціальних та філософських проблем, зокрема почуття відповідальності та боргу перед іншими та перед собою, як у Джейн, або боротьба із самим собою, як у Тіма. Коли читаєш, то розумієш, що то таки непевна справа довіряти своїм ногам, бо часом і самому Богу невідомо, куди вони можуть тебе занести.
User Ганна
21.06.2023
Ідея книги виявилася напрочуд цікавою, автор чудово показує переживання та почуття людини, яка не розуміє, що з нею коїться. Переклад книги хороший, читається легко та швидко. Піднімається багато соціальних та філософських проблем, зокрема почуття відповідальності та боргу перед іншими та перед собою, як у Джейн, або
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер