Акція
Бабин вітер

Серія:

Видавництво:

До кінця акції залишилося
00
дн
00
год
00
хв
00
сек
Додати у кошик
Додаткова інформація
Код виробника: ФБ664012У
ISBN: 978-617-09-5940-9
Вага: 0.365
Розміри, мм: 130x200
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2020
Мова видання: Українська
Жанр: Сучасна проза, Драма
Обкладинка: Тверда
Переклад: Ольга Кожушко
У центрі оповідання цієї, часом шокуючої книжки — Жінка. Героїня, в юності — парашутистка і пілот повітряної кулі,— переживши особисту трагедію, змушена робити геть іншу справу в іншій країні, можна сказати, в задзеркаллі: вона косметолог, живе і працює в Нью-Йорку. Ціла низка дивних персонажів проминає перед її очима, бо, за родом своєї нинішньої професії, героїня стикається з фантастичними, на сьогоднішній день майже буденними «гендерними перевертнями», зі збентежливими, а іноді й відразливими картинками життя суспільства. І, як не дивно, з цієї гірлянди, за висловом героїні, «калік» виростає гротесковий, трагічний, нікчемний і високий образ сучасної любові.
Читати повністю
Діна Рубіна
Діна Рубіна
(19.09.1953) Діна Рубіна - сучасний прозаїк, автор популярних романів, лауреат і фіналіст багатьох літературних премій. Вона народилася в Ташкенті, куди її мати евакуювалася ще під час війни. Там же Діна, що отримала своє ім'я на честь американської актриси Діни Дурбін, закінчила спочатку музичну школу при ташкентською консерваторії, а потім в 1977 році і саму консерваторію. Спогади про рідне місто і життя в ньому в подальшому лягли в основу роману "На сонячному боці вулиці". У 1977 році вийшла повість "Коли ж піде сніг? ..", яка принесла письменниці літературну популярність, а також звання наймолодшого члена Спілки письменників УзССР (Діні тоді було всього 24 роки). В 1990 році Діна Рубіна емігрувала до Ізраїлю. Там вона займала посаду літературного редактора в літературному додатку однієї з російськомовних газет, а також продовжила літературну діяльність.
Читати повністю
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
Бабин вітер
User Анна
28.05.2024
Книга-спогад. Галина, яка емігрувала в США згадує життя євреїв у Києві в період 60-80-х років. Героїня згадує як жили в комуналці на Русанівці. Свою тітку Таню, яка була з таким прекрасним та запальним характером. Крім того, розповідає про смішні випадки у неї на роботі, де вона працювала майстром депіляції. От тут я посміялась😂 Вся книга просякнута атмосферою повітряних куль і салону краси, однак мені чогось не вистачало, було нудно, однак я впевнена, що книга може багатьом сподобатися. І сама я не скажу, що вона погана, але чогось бракувало мені.
Публікації на тему
Інші книги з цієї серії
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер