Відновлюємо відправку книжок!

Відновлюємо відправку книжок!
Друзі! Ми відновлюємо відправку замовлень! У березні нам вдалося перевезти частину складу із Харкова до більш безпечного місця та почати обробку та відправку замовлень. Це була тимчасова міра, і пізніше ми відновили відправку замовлень з нашого основного складу в Харкові. Ситуація в Харкові залишається важкою, тому уважно ознайомтеся із умовами відправки замовлень. Умови нашої роботи дещо змінилися:
  • Усі замовлення приймаються тільки на умовах передплати та відправляються Новою поштою. Перевірити відділення Нової Пошти, що працюють, можна ТУТ 
  • Кількість працівників нашої інтернет-книгарні суттєво зменшилася, ми працюємо відділено із різних міст світу, тому комунікації уповільнюються, й збільшується час на обробку та відправку замовлень. Поки що орієнтуємося на 4-5 робочих днів. Субота та неділя вихідні.
  • Наш кол-центр працює, але не всі оператори мають обладнання для телефонії, тому із запитаннями краще звертатися на нашу електронну адресу: [email protected]
  • На жаль, ми не маємо можливості поки що виконати свої зобов’язання по Передзамовленням, тому ви можете написати на пошту номер замовлення, і ми повернемо вам кошти. Усіх, хто має можливість почекати, запевняємо, що ви неодмінно отримаєте свої книжки. Заздалегіть дякуємо за довіру та підтримку!

🔥 Останнє й найважливіше!

🇺🇦 Ми переможемо! Вірте в наші ЗСУ, допомагайте один одному та бережіть себе 💙💛