Кольорові подарунки до Чорної п’ятниці

Кольорові подарунки до Чорної п’ятниці

Друзі!

Розпочався чорноп’ятничний тиждень. Читачі гортають сайти видавців та книгарень у пошуках найвигідніших пропозицій. Видавці та книгарні вигадують креативні акції та влаштовують грандіозні розпродажі. Звісно, ми теж не залишимо вас без знижок, але окрім знижених цін хочемо трошки покращити ваш настрій приємним сюрпризом🎁

Умові прості: зробіть замовлення на нашому сайті або в Instagram чи на сторінці книгарні в Facebook на суму від 500 грн та оберіть книжку-сюрприз у ПОДАРУНОК.

Ви не будете знати назву книжки, але ми зробили невеличкі підказки щодо тематики книги — художня чи нон-фікшн та жанр. На картинці ми відобразили домінуючий колір оригінальної обкладинки, але не забувайте, що відтінків кольорів безліч😀

🛒Свій ПОДАРУНОК ви можете обрати у Кошику при оформленні замовлення — гортайте сторінку до самого низу, там ви побачите 14 кольорових книжок-сюрпризів. Додавайте будь-яку до вашого замовлення та перебувайте у приємному очікуванні ще день-два. Якщо ви не полюбляєте сюрпризи та хочете обрати книгу в подарунок самостійно — ідіть на сторінки нашої Книгарні в соцмережах, там вам запропонують більше подарунків.

🚛Ще одна приємність — БЕЗКОШТОВНА доставка по Україні та за кордон: по Україні — Укрпоштою від 390 грн, Meest Express від 500 грн, Новою поштою від 890 грн; за кордон — Новою поштою від 890 грн.

Акція діє з 20 по 26 листопада 2023 р.

Приємних вражень та вдалих покупок!