Книжковий Арсенал-2023

Книжковий Арсенал-2023

З 23 по 25 червня 2023 відбудеться Книжковий Арсенал! Незважаючи на те, що видавництва не будуть представляти власні стенди, кияни та гості міста зможуть придбати новинки та хіти багатьох видавництв на стендах книгарень.

Усім, хто не зможе відвідати Книжковий Арсенал, пропонуємо робити замовлення на нашому сайті — ми підготували спеціальний промокод КА2023 на знижку -10%, що діє на всі товари нашої інтернет-книгарні.

Окрім того на сайті діють традиційні знижки на #КнигаТижня, книжки наших авторів-іменинників та ТОП-ціна на книжки із щотижневих добірок.

А ще діє знижка -20% на ВСІ електронні книги.

А ще продовжується РОЗПРОДАЖ, на якому ви можете придбати несподівано прекрасні книжки зі знижкою від 50% до 70%! Наприклад, учора в одній читацькій спільноті було бурхливе обговорення збірки маленьких оповідань Володимира Рафєєнка «Мала книжка прощань», якою зацікавилось багато читачів. Збірка чудових маленьких атмосферних історій в подарунковому оформленні з суперобкладинкою та ляссе коштує лише 100 грн. А ще в цій серії роман про Розстріляне Відродження «Моя божевільна» Андрія та Світлани Клімових, містичне українське фентезі «Чигиринський сотник» Леоніда Кононовича, сучасна проза «Маджонг» та «Victory park» Олексія Нікітіна, збірки іронічних оповідань від Михайла Юдовського «Наволоч» та «Богиня», а ще детективи, сучасна проза, книги з бізнесу, історії успіху, класика та багато іншого.

Всі акційні пропозиції діють з 19 по 25 червня 2023 р.

Знижки не сумуються, тобто промокод діє тільки на товари з повною ціною.

Не зволікайте, замовляйте, читайте й отримуйте позитивні емоції, яких зараз нам всім не вистачає.