«Чесно. Зручно. Доступно»

«Чесно. Зручно. Доступно»

«Чесно. Зручно. Доступно» — видавництво «Фабула» спільно з платформою «Double A Publishing» презентують новий формат читання.

Відтепер кожен українець має змогу за помірною ціною придбати більшість книжок видавництва «Фабула» в електронному форматі, не порушуючи інтелектуальну власність автора та видавництва.

«Фабула» створила QR-books, щоб кожен українець, навіть з віддаленого містечка, маючи лише мобільний телефон або планшет, мав змогу читати найактуальніші книжки вітчизняних і зарубіжних авторів — лауреатів Нобелівської, Букерівської, Пулітцерівської та інших літературних премій. Це формат електронної книжки, яку можна завантажити на мобільний телефон чи планшет за допомогою зчитування QR-коду. Такий підхід робить книжку доступною та зручною.

Щоб отримати книжку на свій девайс, Вам необхідно зробити кілька кроків:
1. Придбати QR-books у привабливому форматі листівки.
2. Стерти захисне покриття всередині листівки.
3. Завантажити на девайс QR-scanner та EPUB-reader (для ОС Android). Власникам пристроїв з ІOS (iPhone, iPad) рекомендуємо користуватися вбудованими додатками.

4. Зчитати QR-код з листівки за допомогою додатку QR-scanner та завантажити книжку на свій смартфон. Для власників iPhone (iPad) достатньо просто сфотографувати QR-код — і смартфон сам підкаже наступні кроки.

5. Відкрити книжку в додатку EPUB-reader (Android) та IBooks (IOS).

Якщо виникли проблеми з завантаженням книги на телефон, Ви можете завантажити книжку за посиланням, яке зазначене під QR-кодом, або написати у Viber за номером, вказаним усередині листівки.

Для завантаження книжки достатньо навіть повільного інтернету, а  додатки для читання підтримують і застарілі телефони.

Завантажити книжку за  QR-кодом  можна лише один раз!

Книжка стає ще ближчою завдяки тому, що придбати таку листівку з кодом можна буде не лише в інтернет-магазині, а і у книгарнях, кав’ярнях, супермаркетах, у потязі, на заправці, у готелі — будь-де, де можна розрахуватися готівкою або банківською карткою.

Пам’ятайте, майбутнє за тими, хто читає!)