#7КориснихЦитат. Креативний Особистий Брендинг

#7КориснихЦитат. Креативний Особистий Брендинг
Книжка «Креативний особистий брендинг» для кожного, хто шукає можливості, креатив та інновації у сучасному мінливому економічному світі. Ця книга ідеально підходить, як для підприємців-початківців, так і для тих, хто вже давно у бізнесі. Адже та модель брендингу, яка працювала вчора, сьогодні може стати фатальною помилкою. Світ змінюється, а разом з ним і стратегії ведення бізнесу. Сьогодні важливим стало обличчя бізнесу, тобто ваш особистий бренд. А також творче креативне мислення. Юрген Саленбахєр пропонує вправи, які розвинуть у вас креативне мислення та проникливість, навчать вас користуватися гібридними наборами навичок, та доведуть, що сьогодні безглуздо нехтувати нетрадиційними підходами позиціонування на ринку.
  • Усвідомлення важливості творчості та творчого мислення з метою визначати та створювати можливості, зосередження на нових способах мислення, що вирізнялися б екологічною, фінансовою та соціальною самодостатністю.
  • Розуміння важливості методу брендингу та позиціонування з метою вирізняти себе та передавати інформацію про себе як онлайн, так і в реальному житті в епоху глобального зв’язку та онлайнрепутації.
  • Хоч би що ви читали, хоч би що дивилися, основний посил завжди однаковий: зміни — частина нашого життя. Віра у те, що все в житті змінюється, є основою буддистського вчення. Змін сповнена уся наша історія. Однак справляється враження, що на нашу економіку, а отже, і на наше суспільство впливає нова форма змін, значно швидша та радикальніша, аніж будь-коли. І найочевидніший посил цих змін можна дуже чітко визначити: не існує нічого довговічного.
  • Сьогодні конкуренція на всесвітньому рівні стає дедалі запеклішою — і це факт. І звісно ж — власне, саме через це я вам зараз усе це й розповідаю,— це стосується не лише Кубку світу.
  • Безперечно, провідні позиції країн Азії відображають те, як багато людей проживає на цьому континенті,— та водночас інтенсивна участь цих країн у глобальному обміні інформацією сприяє її здатності до впровадження інновацій, поширення знань та постачання товарів та послуг через Мережу. Знаючи, що загальний попит на інформацію та комунікаційні технології формує ринок загальною вартістю два трильйони євроVI, я не дивуюся, що Європа посідає не першу сходинку.
  • Ми повинні самі стояти на чолі змін. Нам потрібні нові навички, що допоможуть визначати нові можливості. А ще нам треба поєднувати творчий та діловий способи мислення для того, щоб бути здатними до інновацій. Необхідно, щоб уся кров лишалася у нашому мозку
  • Фактично у кожній розвинутій країні невпинно зростають два показники: кількість людей, що працюють самі на себе, як за власним вибором, так і через певні обставини, та кількість безробітних.
Товари з цієї статті
Акція
Креативний особистий брендинг Юрґен Саленбахер
Паперова
420,00 грн
Електронна
232,00 грн
290,00 грн
Додати у кошик